Un film despre anii 90' și o delegație oficială au dat peste cap traficul rutier din capitală

Un film despre anii 90' și o delegație oficială au dat peste cap traficul rutier din capitală
Colaj ziar.md.

Primăria Municipiului Chișinău anunță că miercuri, 3 aprilie anul curent, va fi restricționată temporar circulația rutieră pe anumite străzi din capitală, în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a premierului Belgiei, Alexander De Croo.

De asemenea, în sectorul Buiucani, va este sistată circulația rutieră pe strada Mitropolit Dosoftei, între Henri Coandă și strada Mihai Viteazul, de la intrarea în Parcul de Troleibuze Nr.1, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

Potrivit Primăriei, activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, precum și de Inspectoratul General al Poliției și Inspectoratul General al Carabinierilor care vor asigura ordinea publică pe toata perioada derulării filmărilor.

Șoferii sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Atenție! Accesul în unele locuri publice din capitală miercuri va fi limitat
Primăria Municipiului Chișinău anunță că miercuri, 3 aprilie anul curent, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a premierului Belgiei, Alexander De Croo. Delegația oficială va vizit…