Drumarii intervin pe traseele afectate de ploi. În ce raioane au loc intervențiile

Drumarii intervin pe traseele afectate de ploi. În ce raioane au loc intervențiile
Colaj ziar.md. Sursa foto: asd.md

Echipele de drumari sunt mobilizate pentru a curăța drumurile publice naționale în urma ploilor abundente din data de 13 iunie, anunță „Administrația de Stat a Drumurilor” (ASD).

Intervențiile se desfășoară în raioanele Nisporeni, Cahul, Ocnița, Taraclia, Sângerei, Florești, Anenii Noi, Cimișlia, Căinari și alte zone afectate.

Astfel, drumarii curăță partea carosabilă pentru a elimina acumulările de apă, nămol și pietriș, asigurând astfel condiții optime de siguranță pentru traficul rutier.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Potrivit prognozelor meteorologice, instabilitatea atmosferică se menține și vineri, 14 iunie. Astfel, pe arii extinse se vor înregistra averse puternice însoțite de descărcări electrice.

Intervențiile au început în dimineața zilei de vineri, 14 iunie. Cinci gospodării din Cahul au fost inundate după ploile abundente, iar mai multe mașini s-au împotmolit în noroi. Totodată, echipele de la Spații Verzi au intervenit în mai multe locații din capitală.

Arbori doborâți în urma ploii și vântului puternic. Spații Verzi intervine în mai multe locații
Toți lucrătorii și utilajele din dotarea Întreprinderii Municipale „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” remediază situațiile de avariere apărute în urma vijeliei din data 11/12 iunie, dar și a celor apărute recent. Astfel, arborii și crengile rupte sunt evacuate, iar cioatele sunt scoase. T…
Cinci gospodării din Cahul, inundate după ploile abundente. Mai multe mașini s-au împotmolit în noroi
Cinci gospodării din localitatea Văleni, raionul Cahul au solicitat intervenția echipelor de salvatori și pompieri în dimineața zilei de 14 iunie pentru pomparea apei acumulate. Astfel, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a mobilizat echipele de intervenție din sudul țării cu 6 motopomp…
Vremea se menține instabilă. Ce temperaturi vor indica termometrele
Pentru ziua de vineri, 14 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că vremea se menține instabilă, izolat în țară se așteaptă averse însoțite de descărcări electrice, izolat puternice și local cu pericol de grindină. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat, în timpul instabilității cu…