De Ziua Copiilor, intrarea la Grădina Zoologică va fi gratuită. Ce activități planifică municipalitatea

De Ziua Copiilor, intrarea la Grădina Zoologică va fi gratuită. Ce activități planifică municipalitatea
Sursa foto: RonTech2000 de la Getty Images Signature

Pe 1 iunie, de Ziua Copiilor, intrarea la Grădina Zoologică din Chișinău va fi gratuită pentru toți vizitatorii. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, la ședința săptămânală.

„În oraș vor fi organizate evenimente dedicate copiilor. Rog fiecare să pregătiți informația să vedem cine și ce exact unde organizează. (...) La Grădina Zoologică o să fie ziua ușilor deschise și intrarea gratuită pentru toți copii, nu doar pentru cei cu vârsta de până la 7 ani (...)”, a spus Ceban.

Totodată, pe 1 iunie, Regia Autosalubritate pregătește ziua ușilor deschise pentru toată lumea.

„Cei care vor veni vor putea să vadă cum lucrează autospecialele noastre, vor putea să afle mai multe despre sortarea la sursă și despre procesele ce țin de gestionare a deșeurilor. Desigur, va fi și o parte separată pentru pici. (...) Prin acest eveniment, vrem să educăm despre sortarea deșeurilor. În registrarea la ziua ușilor deschise va avea loc până pe 29 mai, iar pe pagina Primăriei și a întreprinderii va fi plasat anunțul și procedura”, a anunțat șeful de la Regia Autosalubritate, Igor Gîrlea.

Urmăriți-ne pe canalul nostru de Telegram

În fiecare an, de 1 iunie, Primăria organizează evenimente dedicate copiilor. Astfel, aceștia au posibilitatea să participe în diverse activități creative precum aplicații decorative, master-class-uri, confecționarea obiectelor, desen pe asfalt, program de muzică ușoară, dansuri populare și sportive, expoziții și pictură.