Dar din dar se face rai: Peste 57 de tone de produse au fost donate la colecta națională de alimente

Dar din dar se face rai: Peste 57 de tone de produse au fost donate la colecta națională de alimente
Sursa foto: Misiunea Socială „Diaconia”

Peste 57 de tone de produse alimentare au fost donate la colecta națională de alimente, în cadrul Campaniei de Paști „Masa Bucuriei”. Mai exact, este vorba de 57.811 kilograme de produse - o cantitate record. Toate donațiile acumulate vor fi distribuite sub formă de pachete alimentare și vor deveni prânzuri calde, oferite anul întreg oamenilor nevoiași.

Potrivit organizatorilor, colecta a implicat circa 1.000 de voluntari, aceasta desfășurându-se în 103 magazine din Chișinău și alte 25 de localități: Peresecina, Cetireni, Soroca, Căușeni, Hîncești, Strășeni, Dondușeni, Cimișlia, Cahul, Cupcini, Telenești, Cantemir, Cania, Măgdăcești, Orhei, Bălți, Stăuceni, Cricova, Călărași, Puhoi, Bubuieci, Ștefan Vodă, Sîngerei, Edineț, Comrat.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

„În acest an am avut cea mai prolifică campanie socială, cu cea mai mare prezență de până acum pe întreg teritoriul R. Moldova. Drept dovadă avem rezultatele remarcabile cu un record absolut în ceea ce privește donația de alimente pentru oamenii nevoiași”, a precizat directorul executiv misiunii sociale „Diaconia”, Igor Belei.

La campanie au participat mai mulți interpreți, actori, jurnaliști și oameni publici din R. Moldova. Printre aceștia se numără Pasha Parfeni, Nicu Țărnă, Andrei Porubin, Sorina Obreja, Marin Cretu (Kapushon), Elena Popa, Ana Cernicova, Marco Ballerini, Olesea Sfecla, Anatol Durbală, Ludmila Adamciuc, Stela Botez, și Sergiu Beznițchi.

O masă caldă pentru cei mai triști: În R. Moldova este organizată colecta națională de produse alimentare
Astăzi, în sâmbătă dinainte de Florii, în R. Moldova este organizată colecta națională de produse alimentare, în cadrul Campaniei de Paști „Masa Bucuriei”. Evenimentul va implica sute de voluntari și se va desfășura în 103 magazine din Chișinău și alte 25 de localități. La colectă pot fi donate pro…