Curtea de Apel Bălți a decis! Socialistul Maxim Moroșan a fost eliberat din arest

Curtea de Apel Bălți a decis! Socialistul Maxim Moroșan a fost eliberat din arest
Sursa foto: Maxim Moroșan / Facebook

Consilierul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) din Consiliul Municipal Bălți, Maxim Moroșan, a fost eliberat din arest. TVN transmite că decizia a fost pronunțată cu puțin timp în urmă de către magistrații Curții de Apel Bălți.

Potrivit presei din nordul țării, colegul de partid al lui Moroșan, Dumitru Galagoț (fost consilier municipal din partea PSRM, care recent și-a dat demisia), la fel, a fost eliberat direct din sala de judecată.

Anterior, mai multe persoane au organizat un protest în apropierea Curții de Apel din Bălți, unde a fost examinat recursul împotriva hotărârii judecătorești privind arestul preventiv al lui Moroșan și Dmumitru Galagoț. Participanții au venit cu pancarte și au scandat lozinci prin care au cerut eliberarea celor doi socialiști.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Amintim că Maxim Moroșan și Dumitru Galagoț au fost implicați într-un conflict soldat cu violențe într-un local din Bălți, în noaptea de 26 spre 27 iunie. Ulterior, cei doi au fost plasați în arest preventiv.

Arestul consilierului socialist a amplificat tensiunile politice dintre PSRM și „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi. După ce în presă au apărut informații precum că Moroșan a fost implicat într-o bătaie, PSRM a venit cu o reacție în care a calificat totul drept un „atac” asupra fostului candidat la funcția de primar al orașului Bălți și a pasat vina pe Usatîi.

La rândul său, „Partidul Nostru” a emis un comunicat în care a acuzat PSRM de minciună și manipulare, menționând că „orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi”.

Maxim Moroșan a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Alți doi bătăuși s-au predat benevol Poliției
Consilierul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) din Consiliul Municipal Bălți, Maxim Moroșan, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Potrivit publicației NordNews, pe numele acestuia, dar și a altor trei persoane, au fost deschise dosare penale pentru huliganism, infracțiune…
PSRM confirmă că Moroșan a fost implicat într-o bătaie: „Operațiune specială a fost desfășurată de Usatîi”
Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) confirmă că socialistul Maxim Moroșan a fost implicat într-o bătaie în municipiul Bălți. Într-o reacție publicată cu puțin timp în urmă, formațiunea a calificat totul drept un „atac” asupra fostului candidat la funcția de primar al orașului Bălți. Potrivi…
VIDEO/ Consilierul socialist Maxim Moroșan ar fi fost reținut după ce a împărțit pumni într-un local din Bălți
Consilierul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) din Consiliul Municipal Bălți, Maxim Moroșan, ar fi fost reținut pentru 72 de ore. NordNews notează că socialistul ar fi fost implicat într-o bătaie, la care ar fi participat și fostul consilier municipal din partea PSRM, Dmitri Galagoț, car…