Culturista Leo Ciobu a devenit dublă campioană în cadrul competiției „Empro Classic” - FOTO/VIDEO

Culturista Leo Ciobu a devenit dublă campioană în cadrul competiției „Empro Classic” - FOTO/VIDEO
Sursa foto: Leo Ciobu / Facebook

Leo Ciobu a devenit dublă campioană în cadrul competiției „Empro Classic” - cel mai important eveniment de fitness și culturism din Europa, care s-a desfășurat în acest weekend în orașul Alicante, Spania. Moldoveanca a luat aurul la categoria „Wellness”, după ce a concurat cu alte 23 de culturiste din întreaga lume.

„Prieteni, venim cu aurul acasă. Am făcut asta pentru a doua oară. Am putut să îmi întăresc titlul. Suntem foarte fericiți - obosiți, dar fericiți”, a menționat sportiva într-un videoclip publicat pe rețelele sociale.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Amintim că, pe 16 martie, Leo Ciobu a obținut primul loc în cadrul competiției „Arnold Classic”, care a avut loc în orașul Birmingham, Marea Britanie. Sportiva a primit premiul mare chiar din mâinile fostului culturist și actor american, cunoscut pentru seria de filme „Terminator” - Arnold Schwarzenegger.

De asemenea, Leo Ciobu a fost calificată la ediția din 2024 a turneului „Mr. Olympia”, care se va desfășura în perioada 10-13 octombrie, în Las Vegas, SUA.

Culturista a urcat și anul trecut pe scena de la „Mr. Olympia” - cea mai mare competiție internațională a bodybuilding-ului, unde s-a clasat în top 10 cele mai bune din lume.

0:00
/
Sursa video: Leo Ciobu / Facebook
Moldoveanca Leo Ciobu a câștigat competiția „Arnold Classic”. Premiul, înmânat chiar de Schwarzenegger
Culturista moldoveancă Leo Ciobu a obținut primul loc în cadrul competiției „Arnold Classic”, desfășurată în orașul Birmingham, Marea Britanie. Sportiva a primit premiul mare chiar din mâinile fostului culturist și actor american, cunoscut pentru seria de filme „Terminator” - Arnold Schwarzenegger.…