Moldoveanca Leo Ciobu a câștigat competiția „Arnold Classic”. Premiul, înmânat chiar de Schwarzenegger

Moldoveanca Leo Ciobu a câștigat competiția „Arnold Classic”. Premiul, înmânat chiar de Schwarzenegger
Sursa foto: Leo Ciobu / Facebook

Culturista moldoveancă Leo Ciobu a obținut primul loc în cadrul competiției „Arnold Classic”, desfășurată în orașul Birmingham, Marea Britanie. Sportiva a primit premiul mare chiar din mâinile fostului culturist și actor american, cunoscut pentru seria de filme „Terminator” - Arnold Schwarzenegger.

„Stau pe scenă, aud numele și țara … se înmoaie picioarele și … lacrimile ies fără voia mea, inima se zbate parcă alături de corp și nu în interiorul meu! Văd că se apropie de mine acel idol încă din copilărie, e chiar Arnold Schwarzenegger, e chiar el! [...] Cândva priveam toate filmele lui Arnold la TV, dar acum, stă lângă mine pe scenă, mă felicită frumos și chiar l-am îmbrățișat! Trăiesc un vis!”, a scris culturista pe contul său de Facebook.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

De asemenea, Leo Ciobu a menționat că a fost calificată la ediția din 2024 a turneului „Mr. Olympia”, care se va desfășura în perioada 10-13 octombrie, în Las Vegas, SUA.

Culturista a urcat și anul trecut pe scena de la „Mr. Olympia” - cea mai mare competiție internațională a bodybuilding-ului, unde s-a clasat în top 10 cele mai bune din lume.

Sursa foto: Leo Ciobu / Facebook
0:00
/
Sursa video: Leo Ciobu / Facebook