Cu sau fără telefon la școală? Ministerul Educației vrea să afle opinia elevilor, părinților și profesorilor

Cu sau fără telefon la școală? Ministerul Educației vrea să afle opinia elevilor, părinților și profesorilor
Imagine simbol

Ministerul Educației a lansat un sondaj prin care vrea să afle de la elevi, părinți și profesori dacă își doresc sau nu utilizarea telefoanelor mobile în timpul lecțiilor.

Persoanele care vor să își expună părerea pe acest subiect pot completa chestionarul până pe 14 iunie curent AICI.

Completarea chestionarului se face prin bifarea variantei de răspuns potrivite şi/sau expunerea opiniei proprii.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM


Anterior, Ministerul Educației anunța că va analiza posibilitatea privind limitarea utilizării telefoanelor mobile în școli. „Noi o să medităm în următoarele două-trei luni pe acest subiect, ne consultăm cu toată lumea și luă o decizie. Tind să cred că este o idee bună de a interveni și de a limita utilizarea telefoanelor”, declara ministrul Dan Perciun.

Din 1 martie 2024, Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din capitală a impus interdicția de utilizare a telefoanelor mobile pentru elevi pe parcursul orelor, a menționat ministrul Educației.

Telefoanele mobile ar putea fi interzise în școlile din R. Moldova. Ministerul Educației „va medita” pe acest subiect
Ministerul Educației urmează să analizeze posibilitatea privind limitarea utilizării telefoanelor mobile în școli. Ministrul Educației, Dan Perciun, spune că limitarea utilizării telefoanelor mobile pentru elevi pe parcursul orelor este o „idee bună” și că împreună cu echipa de la minister vor „medi…