Consultații profilactice gratuite pentru locuitorii din Căușeni și Nisporeni. Unde se vor afla echipele mobile

Consultații profilactice gratuite pentru locuitorii din Căușeni și Nisporeni. Unde se vor afla echipele mobile
Sursa foto: DarkoStojanovic de la pixabay

Echipele mobile de medici specialiști vor oferi populației consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) și în această săptămână.

Astfel, în zilele de 8 și 9 aprilie, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în localitatea Bărboieni, Nisporeni.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Căușeni și Nisporeni, și anume:

– în perioada 8 - 12 aprilie – în Tocuz, Căușeni;

– în intervalul 8 - 10 aprilie – în Milești, Nisporeni;

– pe 11 aprilie – în Bălănești, Nisporeni.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite în jur de 540 de persoane, dintre care 215 – screening pulmonar, iar peste 320 copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Locuitorii din Nisporeni și Căușeni vor beneficia de consultații profilactice gratuite
Echipele mobile de medici specialiști vor oferi populației consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) și în această săptămână. Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic…