Comitetul de anchetă al Rusiei a recepționat 143 de cereri privind dispariția persoanelor la Crocus City Hall

Comitetul de anchetă al Rusiei a recepționat 143 de cereri privind dispariția persoanelor la Crocus City Hall
Sursa foto: Yuri Kochetkov/ EPA-EFE / Shutterstock

Comitetul de anchetă al Federației Ruse a raportat miercuri că a recepționat de la victimele atacului terorist de la Crocus City Hall 143 de cereri privind dispariția apropiaților lor. Meduza notează că departamentul nu a precizat dacă numărul persoanelor date dispărute corespunde cu numărul cererilor recepționate.

Totodată, Comisia a precizat că au fost identificate cadavrele a 84 de victime ale atacului terorist. Printre acestea se numără și corpurile neînsuflețite a cinci copii, cu vârste cuprinsă între 9 și 16 ani.

Anterior, canalul de Telegram Baza a anunțat că, potrivit datelor preliminare, 95 de persoane au fost date dispărute după masacrul din incinta Centrului Crocus City Hall.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Conform ultimelor informații furnizate de autoritățile ruse, în urma atacului au fost omorâte 140 de persoane și cel puțin 360 au fost rănite.

Amintim că, pe 25 martie, Chișinăul a confirmat decesul unui cetățean al R. Moldova în tragicul atac de la complexul Crocus, iar pretinsul lider de la Tiraspol a declarat că mai multe persoane din regiune au avut de suferit în atac, fără a preciza numărul exact și starea de sănătate a acestora.

Totodată, fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, a declarat pe rețelele sociale că printre victimele atacului s-ar numără și o altă cetățeancă a R. Moldova, din UTA Găgăuzia. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a infirmat informația, precizând că femeia este de fapt cetățeancă a Federației Ruse.