Antreprenorii sunt invitați să participe la „Academia Exportatorilor”. Detalii despre programul de instruire

Antreprenorii sunt invitați să participe la „Academia Exportatorilor”. Detalii despre programul de instruire
Imagine simbol. R. Moldova se poziționează în top 15 țări exportatoare de cireșe la nivel mondial

Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova (CCI a RM) invită doritorii să participe la programul  de instruire „Academia Exportatorilor”, care se va desfășura în perioada 9-30 aprilie curent. Timp de trei săptămâni, participanții vor acumula cunoștințe noi despre dezvoltarea unei afaceri de succes, prin sporirea abilităților teoretice și practice ale personalului implicat în activități de marketing și export.

Grupul-țintă al programului este constituit din proprietarii, directorii și managerii comerciali, responsabili de activitățile de export în cadrul întreprinderilor din orice sector al economiei naționale.

„Academia Exportatorilor” include o serie de instruiri tematice, care abordează marketingul internațional, reglementările și procedurile vamale de export, elaborarea și negocierea contractului de export, accesul la surse de finanțare pentru export, etc.

Seminarele for fi organizate, atât în format online, cât și cu prezență fizică - la Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova. Durata totală a cursului este de 40 de ore academice, conform agendei anexate.

În cadrul programului de instruire „Academia Exportatorilor”, participanții vor afla:

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

  • cum să organizeze activitatea de marketing a unei companii orientate spre export;
  • ce surse pot utiliza pentru a obține informații despre piețele de export;
  • cum să elaboreze și să negocieze corect un contract de export;
  • care sunt principalele procedurii de export și condițiile de livrare INCOTERMS 2020;
  • la ce surse de finanțare pot apela pentru finanțarea exportului;
  • în ce constă necesitatea planului de afaceri și a strategiei de export;
  • cum să asigure continuitatea lanțului logistic și integrarea în lanțurile valorice internaționale.

La finalul cursului, beneficiarii vor primi certificate de participare. Toate materialele prezentate în cadrul instruirilor și înregistrările video vor fi transmise gratuit participanților acceptați la curs.

Persoanele interesate pot completa formularul de participare AICI. Termenul limită de înregistrare este data de 7 aprilie curent.

Pentru informații suplimentare, apelați Centrul de Formare Antreprenorială al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, la numărul de telefon 022 23 32 86 sau 0 696 28973. Persoana de contact: Ludmila Botoșan, e-mail: [email protected].