Ansamblul „Hecenii” s-a calificat în finala concursului „Românii au talent”

Ansamblul „Hecenii” s-a calificat în finala concursului „Românii au talent”
Sursa foto: protv.ro

Ansamblul „Hecenii”, din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei s-a calificat în finala concursului „Românii au Talent” și va lupta pentru premiul de 120.000 de euro. Publicul a decis să-i trimită în etapa următoare alături de Villia, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni și Ana Nuță.

Concurenții au primit aplauze și ovații, inclusiv de la jurați.

„​Doamne, cât de frumos a fost! Mi s-a făcut piele de găină! Simt bucuria pe care voi ați transmis-o. Meritați să fiți în finală!”, a spus cântăreața Andra.

Finala concursului va avea loc vinerea viitoare pe 31 mai. 11 concurenți vor lupta pentru premiul cel mare.

Ansamblul „Hecenii”, din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei, a obținut Golden Buzz-ul la „Românii au talent”, sezonul 14, de la Andra. Astfel, cei 20 de membri cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani au fost trimiși direct în semifinala competiției difuzate la Pro TV, devenind reprezentanții primului colectiv de dans popular care a luat un Golden Buzz în toată istoria concursului.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

După ce reprezentanții conducerii locale au decis că ansamblul necesită prea multe resurse și au hotărât să sisteze cursurile, conducătorul actual, Dionisie Cobîlaș, s-a văzut nevoit să mențină activitatea colectivului de dansatori pe post de voluntar. Întrucât colectivul de dansatori nu dispunea în satul natal de condiții pentru a-și desfășura activitatea, repetițiile aveau loc în Casa de Cultură, care nu a mai fost reparată de ani buni.

Astfel, Executivul a decis să aloce 1,3 milioane din Fondul de Rezervă al Guvernului pentru renovarea Casei de Cultură din satul Heciul Nou, astfel încât ansamblul „Hecenii” să-și poată continua activitatea în localitatea natală.

Decis! Executivul va aloca 1,3 milioane de lei pentru pentru renovarea Casei de Cultură din satul Heciul Nou
ACTUALIZARE (24 aprilie, 10:31) Executivul a decis astăzi să aloce 1,3 milioane din Fondul de Rezervă al Guvernului pentru renovarea Casei de Cultură din satul Heciul Nou, astfel încât ansamblul „Hecenii” să-și poată continua activitatea în localitatea natală. ȘTIREA INIȚIALĂ (10 aprilie, 11:21) Pr…
VIDEO/ Ansamblul „Hecenii”, din raionul Sîngerei, a obținut Golden Buzz-ul la „Românii au talent”
Ansamblul „Hecenii”, din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei, a obținut Golden Buzz-ul la „Românii au talent”, sezonul 14, de la Andra. Astfel, cei 20 de membri cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani au fost trimiși direct în semifinala competiției difuzate la Pro TV, devenind reprezentanții primului…