Accidentul de la Măgdăcești: Unul dintre pasageri rămâne în stare extrem de gravă

Accidentul de la Măgdăcești: Unul dintre pasageri rămâne în stare extrem de gravă
Sursa foto: Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească

Cinci dintre pacienții care au fost spitalizați la Institutul de Medicină Urgentă, în urma accidentului de la Măgdăcești, au fost externați. Alți doi pacienți rămân în continuare internați, unul dintre aceștia fiind în stare extrem de gravă, transmite TV8.

Potrivit sursei citate, unul dintre cei doi copii care au fost spitalizați la Institutul Mamei și Copilului a fost deja externat, iar celălalt rămâne sub supravegherea medicilor până vineri.

Amintim că accidentul s-a produs joi dimineața, 11 aprilie, în localitatea Măgdăcești, pe drumul care duce spre Chișinău.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Un microbuz plin cu pasageri de pe ruta Drăsliceni-Chișinău a fost lovit de un camion, care a efectuat o manevră de schimbare a benzii, fără să se asigure corespunzător. Deși conducătorii auto nu au avut de suferit, 18 persoane, inclusiv trei copii, au ajuns la spital.

Duminică, 14 aprilie, șoferul camionului a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Potrivit postului public, bărbatul pledează nevinovat, dar a solicitat să ofere ajutor părților vătămate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă între trei și șapte ani de închisoare, precum și suspendarea dreptului de a conduce.

Șoferul camionului implicat în accidentul de la Măgdăcești, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile
Șoferul camionului implicat în accidentul de la Măgdăcești a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, anunță Pro TV. Acum o zi, procurorul general interimar, Ion Munteanu, a declarat pentru TV8 că procurorii vor cere această măsură, ședința fiind planificată pentru dimineața zilei de dum…