Șoferul camionului implicat în accidentul de la Măgdăcești, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Șoferul camionului implicat în accidentul de la Măgdăcești, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile
Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Criuleni

Șoferul camionului implicat în accidentul de la Măgdăcești a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, anunță Pro TV. Acum o zi, procurorul general interimar, Ion Munteanu, a declarat pentru TV8 că procurorii vor cere această măsură, ședința fiind planificată pentru dimineața zilei de duminică, 14 aprilie.

Amintim că accidentul s-a produs joi dimineața, 11 aprilie, în localitatea Măgdăcești, pe drumul care duce spre Chișinău. Un microbuz plin cu pasageri de pe ruta Drăsliceni-Chișinău a fost lovit de un camion, care a efectuat o manevră de schimbare a benzii, fără să se asigure corespunzător.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Deși conducătorii auto nu au avut de suferit, 18 persoane, inclusiv trei copii, au ajuns la spital. Potrivit TV8, pacienții încă se aflau sâmbătă la spital, unul dintre aceștia fiind în stare mai critică.

Concomitent, doi copii continuau să fie internați la Institutul Mamei și Copilului, starea lor fiind de gravitate medie.

UPDATE/ Accidentul de la Măgdăcești, soldat cu 16 persoane rănite: Șoferul camionului a fost reținut
ACTUALIZARE (16:34) Șoferul camionului a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru ziar.md de către ofițera de presă Elena Baetrau. ACTUALIZARE (09:16) Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) anunță că la fața locului au intervenit 6 echipe…