A bătut o asistentă medicală, după ce nu a fost lăsat să își încarce telefonul. Bărbatul și-a aflat sentința

A bătut o asistentă medicală, după ce nu a fost lăsat să își încarce telefonul. Bărbatul și-a aflat sentința
Sursa foto: Profimedia

Un bărbat de 30 de ani a fost condamnat la un an de închisoare după ce a agresat o asistentă medicala de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău (IMSP). Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale (PG), cazul a avut loc la 15 martie 2019. Individul de 30 de ani, aflându-se în incinta Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, a lovit asistenta medicală cu piciorul în regiunea spatelui și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului, cauzându-i traumă cranio-cerebrală închisă.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția, dar spune că nu își regretă faptele. El le-a spus procurorilor că, aflându-se la etajul doi al instituției medicale, și-a pus telefonul la încărcat pe hol, iar asistenta i-a spus să nu îl încarce acolo. Indignat de observația asistentei, acesta a reacționat violent.

Potrivit reprezentanților Procuraturii Generale, sentința este cu drept de apel.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.