40 de elevi din țară, premiați la Olimpiada Republicană la Geografie. Lista câștigătorilor

40 de elevi din țară, premiați la Olimpiada Republicană la Geografie. Lista câștigătorilor
Sursa foto: Ministerul Educației și Cercetării

40 de elevi și eleve au fost premiați în cadrul festivității de încheiere a Olimpiadei Republicane la Geografie, desfășurată în perioada 9 – 11 mai, la Liceul Teoretic „N. Gogol” din Chișinău. Învingătorii competiției sunt discipoli ai unor instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Anenii Noi, Bălți, Căușeni, Chișinău, Fălești, Edineț, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Olimpiada Republicană la Geografie a fost organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației și Cercetării și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane care au loc în perioada 16 februarie – 27 mai 2024.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

La ediția din acest an a olimpiadei la Geografie au participat 169 de elevi ai claselor IX-XII, delegați din toate raioanele și municipiile republicii. Lista premianților poate fi accesată aici.

Elevii din clasele a IX-a și a XII-a, care dețin diplome de gradul I, II și III în cadrul olimpiadelor republicane la disciplinele școlare desfășurate pe parcursul anului absolvirii, potr primi nota „10” (zece), din oficiu, la probele de examen la aceeași disciplină în cadrul examenelor naționale de absolvire în învățământul general din acest an, anunță Ministerul Educației și Cercetării.