Ziua orașului Bălți: Un militar din Garda de Onoare ar fi leșinat în timpul depunerii oficiale de flori

Ziua orașului Bălți: Un militar din Garda de Onoare ar fi leșinat în timpul depunerii oficiale de flori
Sursa foto: Бельцы Онлайн

Incident în timpul evenimentelor dedicate Zilei orașului Bălți. Unul dintre militarii din Garda de Onoare și-ar fi pierdut ieri cunoștința în timpul depunerii de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, situat în fața clădirii Primăriei.

Canalul de Telegram Бельцы Онлайн transmite că soldatul ar fi leșinat din cauza insolației. Totul s-ar fi petrecut în jurul orei 11. Potrivit aceleiași surse, la fața locului a intervenit o ambulanță, care i-a acordat militarului îngrijirile medicale necesare.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Amintim că, miercuri, 22 mai, locuitorii din Bălți au sărbătorit Ziua Orașului și Hramul Sfântului Nicolae. Seara, atmosfera a fost încinsă de artiști și colective artistice din municipiu, cât și oaspeți din capitală și de după hotare.

Pe scenă a urcat interpreta ucraineană Svetlana Loboda, trupa română 3 Sud Est, interpretul român Marcel Pavel, Iuliana Beregoi, dar și Magnat & Feoctist.

Sărbătoare la Bălți. De ziua orașului, pe scenă vor urca mai mulți interpreți, inclusiv Svetlana Loboda
Astăzi locuitorii din Bălți sărbătoresc Ziua Orașului și Hramul Sfântului Nicolae. Tradițional, ceremonia a început cu Sfânta Liturghie. Începând cu ora 12:00, în toate zonele Parcului central „Mihai Volontir” se desfășoară evenimente culturale și sportive, iar în fața Teatrului Național „Vasile Ale…