Zarzavaturi proaspete și legume autohtone: Ce târguri și iarmaroace găzduiește capitala în acest weekend

Zarzavaturi proaspete și legume autohtone: Ce târguri și iarmaroace găzduiește capitala în acest weekend
Imagine simbol. Sursa foto: Primăria municipiului Chișinău

În mod tradițional, în weekend, capitala găzduiește iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. În perioada 18-19 mai, locuitorii și oaspeții municipiului vor putea achiziționa zarzavaturi proaspete, fructe de sezon, dar și alte bunătăți, direct de la producători.

În continuare, vă prezentăm lista adreselor unde găsiți sâmbătă și duminică produse eco, obiecte artizanale și multe alte lucruri interesante:

Sectorul Botanica

  • în scuarul Serghei Lazo, strada Sarmizegetusa, 1, pe 18-19 mai - Târg al micilor antreprenori, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”;
  • În Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea centrală, pe 18-19 mai - Târg al micilor antreprenori, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Sectorul Buiucani

  • pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 18 mai - Târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

  • în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, pe 18-19 mai - Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”.

Sectorul Centru

  • în Parcul „Valea Morilor”, lângă scările de granit, pe 18-19 mai Festival „Ziua Familiei”, cu Târg al micilor antreprenori.

Sectorul Râșcani

  • pe bulevardul Moscova, 21, vizavi de strada Matei Basarab, 6, pe 18-19 mai 2024 - Târg cu produse autohtone.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.