Vremea se menține posomorâtă și joi. Meteorologii prognozează la noapte minime de până la -1°C

Vremea se menține posomorâtă și joi. Meteorologii prognozează la noapte minime de până la -1°C
Sursa foto: Imagine simbol

Meteorologii anunță că vremea posomorâtă se va menține și joi, 14 martie. Astfel, noaptea și pe parcursul zilei pe arii extinse vor cădea precipitații slabe, izolat moderate, sub formă de ploaie și lapoviță.

„Vântul se liniștește și va sufla de la slab spre moderat din nord-est. Regimul termic mai scade, dar se va apropia de cel normal”, a anunțat Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Potrivit meteorologilor, temperaturile noaptea vor oscila între -1°C și +4°C, iar ziua maximele vor ajunge până la +8°C.

Pe 11 martie, SHS anunța că un ciclon sudic va traversa R. Moldova. Astfel, ultimele două zile au fost ploioase, dar cu maxime de până la +10 grade Celsius.

Ploile nu contenesc nici miercuri. Anunțul făcut de meteorologi
Meteorologii anunță că ploile nu contenesc nici miercuri. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), spre seara zilei de 13 martie, în nordul țării se așteaptă lapoviță. „Vântul va sufla moderat din sud-est”, a anunțat SHS. Totodată, temperaturile noaptea vor oscila între +1°C și +6°C,…
Un ciclon sudic va aduce ploi în R. Moldova. Câte grade vor indica termometrele
Meteorologii anunță că un ciclon sudic va traversa R. Moldova. Astfel, în zilele următoare se așteaptă schimbarea vremii. „Vremea se schimbă din cauza ciclonului sudic, care va traversa teritoriul țării noastre. Respectiv noaptea izolat și ziua pe arii extinse vor cădea ploi”, a anunțat Serviciul H…