VIDEO/ Un moldovean ar fi ucis o tânără din Chile, la Viena. Bărbatul a fost împușcat mortal de polițiști

VIDEO/ Un moldovean ar fi ucis o tânără din Chile, la Viena. Bărbatul a fost împușcat mortal de polițiști
Sursa foto: PulsMedia.MD

Un cetățean al R. Moldova a murit în Austria, după ce a fost împușcat mortal de polițiști, transmite PulsMedia.MD. Cazul a avut loc acum câteva zile, în orașul Viena, după ce moldoveanul ar fi ucis o tânără din Chile și ar fi atacat oamenii legii cu un topor.

Potrivit surselor PulsMedia.MD, tânărul cu pricina ar fi Eduard Scorici, din localitatea Colibași, raionul Cahul. Înainte de comiterea crimei, individul a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care mânuiește un topor.

Crima ar fi avut loc marți, 11 iunie, iar victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 22 de ani, originară din Chile. Fata ar fi solicitat prin SMS ajutor de la doi colegi de serviciu, din cauză că i-ar fi fost frică de colegul ei de apartament - un moldovean cu cetățenie română, în vârstă de 26 de ani.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Presa din Austria scrie că unul dintre colegi ar fi văzut într-un apel video cum moldoveanul o atacă pe tânără cu un topor. Colegul ar fi mers cu un amic la adresa indicată de fată și a alertat poliția.

La fața locului, cei doi l-au găsit pe tânăr murdar de sânge și înarmat cu un topor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției, Markus Dittrich, când i-a văzut pe polițiști, individul a alergat spre ei și i-a atacat cu toporul. Acesta a lovit și în mașina de poliție, care a fost grav avariată.

Sursa citată notează că un polițist a împușcat în atacator, iar cel din urmă s-a prăbușit la pământ. În prezent, nu se cunoaște câte focuri de armă s-au tras și în ce zonă a corpului a fost rănit tânărul.

! ATENȚIE, URMEAZĂ IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

0:00
/
Sursa video: WTF Moldova / Telegram