VIDEO/ Un gospodar din nordul țării crește ponei. I-a cumpărat pentru nepoți

VIDEO/ Un gospodar din nordul țării crește ponei. I-a cumpărat pentru nepoți
Sursa foto. captură de ecran

Sergiu Covalciuc din satul Mărășești, raionul Sîngerei, crește patru ponei. Bărbatul a povestit pentru TVN, că dragostea pentru natură și animale a moștenit-o de la tatăl și bunelul său, iar în prezent aceleași valori le transmite nepoților.

„Soția s-a uitat pe televizor, a văzut ponei. Eu i-am mai povestit că este așa ceva, i-a plăcut și mi-am zis că le voi face un cadou nepoțeilor. Așa și s-a primit. M-am dus după unul, dar am adus trei, iar din trei peste o zi a apărut și al patrulea. Ei sunt tare blânzi, cu copiii, nu sunt capricioși. Nu mușcă, faci ce vrei cu ei, poți să-i plimbi, iarna la sanie am plimbat nepoțelul”, a spus bărbatul.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Pe lângă ponei, Sergiu Covalciuc are și trei cai.

„Căluțul acesta este născut la mine. Are nouă ani. Bunica lor este adusă din Ucraina. Sortul acesta de cai este adus de la Cubolta, de președintele colhozului. I-au plăcut caii și a adus două iepe și un armăsar – negru așa ca corbul, l-a adus din Letonia, a dat o jumătate de avere de colhoz, de grâu, pe acea vreme, să aducă acei cai. Este ca o floare, când îți place o floare și o îngrijești, așa e și acesta. Nu lucrăm cu ei practic nimic. Îmi place și-mi bucură ochii. Asta este viața de toate zilele. Bani sunt, ei nu ajung, dar frumusețea este unica în viață”, a spus acesta.

Vedeți reportajul complet realizat de TVN: