FOTO/ Un camion a luat foc la Hîncești: A ars remorca frigorifică cu 21 tone de morcov

FOTO/ Un camion a luat foc la Hîncești: A ars remorca frigorifică cu 21 tone de morcov
Colaj ziar.md.

ACTUALIZARE/ Pompierii anunță că incendiul a afectat o remorcă frigorifică a unui tir încărcat cu 21 tone de morcov. La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori și pompieri.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:14. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a afectat o remorcă frigorifică a unui tir încărcat cu 21 tone de morcov. Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 00:36 și lichidarea completă la ora 02:11. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite”, a anunțat Inspectoratul General pentru Situațiile de Urgență.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc.

(Știre inițială) Un autocamion a luat foc din mers, în noaptea de joi spre vineri, pe traseul Chișinău-Leușeni. La această oră nu există mai multe informații despre caz. În momentul producerii incidentului, circulația rutieră pe traseul Chişinău-Leușeni a fost blocată.

Imagini cu momentul incendiului au fost publicate pe pagina de Facebook „Город без Маршруток”. Inspectoratului General pentru Situații de Urgență nu a oferit deocamdată informații referitoare la pagube și victime.

0:00
/