VIDEO/ O femeie a fost surprinsă în timp ce fura flori sădite de municipalitate. Ce spune Poliția

VIDEO/ O femeie a fost surprinsă în timp ce fura flori sădite de municipalitate. Ce spune Poliția
Colaj ziar.md 

Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce furau flori din spațiul verde de pe viaduct. Incidentul a fost raportat de către Primăria municipiului Chișinău, care a precizat că persoanele în cauză au fost reținute de către oamenii legii.

Din imaginile video publicate de reprezentanții Primăriei se observă cum o femeie fură trandafiri și îi pune într-un recipient, în timp ce un bărbat se apropie de automobile, în încercarea de a le vinde șoferilor buchete de flori.

Contactată de ziar.md, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat că un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă (BPRO) a identificat o femeie. Aceasta a fost condusă la Inspectoratul de Poliție Centru, pentru a oferi declarații.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

„Femeia este în vârstă de 33 de ani. Ulterior, va fi luată o decizie de sancționare în privința acesteia”, a precizat Svetlana Scripnic.

Autoritățile locale au condamnat acțiunile persoanelor care distrug bunurile publice și „își bat joc de munca oamenilor care contribuie zilnic la dezvoltarea orașului”.

0:00
/
Sursa video: Primăria municipiului Chișinău / Telegram