FOTO/VIDEO Un automobil a intrat într-o stație de așteptare din Bender, plină cu oameni. O persoană a decedat

FOTO/VIDEO Un automobil a intrat într-o stație de așteptare din Bender, plină cu oameni. O persoană a decedat
Sursa foto: Пресс-центр МВД ПМР

ACTUALIZARE (10:55) La volanul automobilului de model Mitsubishi, implicat în accidentul de la Bender, se afla o tânără în vârstă de 20 de ani, care și-a primit permisul de conducere cu mai puțin de un an în urmă. Potrivit așa-numitului minister de interne din regiunea transnistreană, în urma testării alcoolscopice s-a constatat că șoferița nu se afla în stare de ebrietate.

Totodată, a fost confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care a fost prins între mașină și gardul în care s-a proiectat aceasta.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Alte trei persoane care se aflau în stația de așteptare au fost grav rănite. Este vorba despre o femeie în vârstă de 49 de ani și doi bărbați în vârstă de 71 și, respectiv, 50 de ani un bărbat de 50 de ani. Stăteau la o stație de autobuz.

Mașina ar aparținea unui tânăr în vârstă de 23 de ani, care se afla în automobil calitate de pasager, preliminar, în stare de ebrietate. Pasagerul și șoferița nu au avut de suferit.

ȘTIREA INIȚIALĂ (09:37) Grav accident în orașul Bender, din stânga Nistrului. Un automobil a intrat miercuri dimineața într-o stație de așteptare plină cu oameni, după care s-a proiectat într-un gard. Preliminar, s-a stabilit că a decedat o persoană, transmite presa locală.

Potrivit canalului de Telegram Первый Приднестровский, victima este un bărbat, care mergea pe trotuar pe lângă stația de așteptare în momentul impactului.

Alte circa șase persoane au suferit diverse traumatisme și au fost spitalizate. La fața locului au intervenit salvatorii, trei ambulanțe și poliția rutieră.

Oamenii legii au declarat pentru presa locală că la volanul automobilului se afla o tânără, care a fost condusă să treacă expertiza medicală.

0:00
/
Sursa video: Первый Приднестровский / Telegram
0:00
/
Sursa video: Первый Приднестровский / Telegram