VIDEO/ Acoperiș prăbușit la Aeroportul din New Delhi. O persoană a murit și opt au fost rănite

VIDEO/ Acoperiș prăbușit la Aeroportul din New Delhi. O persoană a murit și opt au fost rănite
Sursa foto: bloomberg.com

O persoană a murit și opt au fost rănite după ce acoperișul unui terminal recent renovat al aeroportului din New Delhi s-a prăbușit parțial vineri, în timpul ploilor abundente, a anunțat departamentul de pompieri din capitala Indiei, transmit AFP şi Reuters.

„Opt persoane au fost rănite, o persoană a murit. Operațiunile de salvare au fost finalizate”, a declarat pentru AFP directorul departamentului de pompieri din New Delhi, Atul Gard.

Vehicule au fost zdrobite de grinzi de oțel uriașe care s-au prăbușit dimineață în zona plecări a Terminalului 1 de pe aeroport, potrivit imaginilor publicate online.

Întregul terminal a fost evacuat și s-a dispus o anchetă cu privire la incident, a declarat ministrul aviației civile, Kinjarapu Rammohan Naidu. Mai multe zboruri au fost anulate sau au avut întârzieri.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Acest terminal, care este folosit doar pentru zboruri interne, este unul dintre numeroasele proiecte inaugurate de premierul Narendra Modi în martie, înaintea alegerilor generale din țară.

Din cauza ploii abundente din această dimineață (vineri), o parte a acoperișului s-a prăbușit în jurul orei 05:00”, au anunțat autoritățile aeroportuare într-un comunicat.

Celelalte terminale ale aeroportului funcționează normal, la fel şi zona sosiri a Terminalului 1. Capitala New Delhi a fost afectată de ploi abundente în ultimele zile, după ce musonul a ajuns în capitala Indiei.

0:00
/
Sursa: Asian News International/X