Un nou proiect educațional, încheiat cu succes. 1500 de elevi au studiat timp de trei luni despre viața albinelor

Un nou proiect educațional, încheiat cu succes. 1500 de elevi au studiat timp de trei luni despre viața albinelor
Sursa foto: mec.gov.md

Un nou proiect educațional pentru elevii claselor a IV-a s-a încheiat cu succes. Circa 1500 de elevi de la opt instituții de învățământ din țară au studiat timp de trei luni despre viața albinelor.

Activitățile au fost posibile în cadrul proiectului educațional „Albinele sunt prietenii noștri”, realizat cu sprijinul Ambasadei Republicii Slovenia în România și R. Moldova, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Asociația Națională a Apicultorilor.

Totalurile proiectului au fost făcute în cadrul unui eveniment organizat de Ziua mondială a albinelor, care s-a desfășurat la „Prisaca lui Bunelu” din satul Hulboaca, comuna Grătiești. Elevii au prezentat rezultatele obținute în activitățile desfășurate pe parcursul proiectului.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Secretara de stat de la Ministerul Educației, Adriana Cazacu, a menționat că „prin activitățile din cadrul acestui proiect elevii au avut posibilitatea să cunoască mai multe despre albine și rolul acestora pentru mediu și lumea înconjurătoare, dar și despre măsurile de protejare a acestei specii importante”.