Toate activitățile și programele, la un click distanță. Agenția Națională pentru Tineret și-a lansat pagina web

Toate activitățile și programele, la un click distanță. Agenția Națională pentru Tineret și-a lansat pagina web
Sursa foto: Facebook/Agenția Națională pentru Tineret

Agenția Națională pentru Tineret (ANT) și-a lansat pagina web tineret.gov.md. Pe site poate fi găsită toată informația privind programele de tineret și activitățile ce vizează tineretul, anunță Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Potrivit instituției, noul site este o resursă pentru tineri, entități publice centrale și locale, lucrători de tineret, organizații și centre de tineret, consilii de tineret și ale  elevilor, oferind acces direct la informații, contacte, publicații, dar și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Site-ul are un design prietenos, structură intuitivă și conținut disponibil în trei limbi. Platforma facilitează accesul utilizatorilor la programele implementate de ANT la o bază de date cu structurile și actorii cheie din sectorul de tineret, la evenimentele organizate de către Agenție, dar și de către partenerii săi, la ultimele noutăți din sectorul de tineret, oportunități naționale și internaționale și multe alte componente cheie pentru tinerii din țară.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Totodată, platforma web va spori accesul publicului la informație, promova transparența în procesul decizional, precum și va crește gradul de interacțiune cu sectorul de tineret și societatea civilă.

Site-ul web a fost dezvoltat cu suportul financiar al Uniunii Europene și Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) în cadrul proiectului EU4Youth: Implicarea și Abilitarea Tinerilor, implementat de GIZ.

Primăria capitalei a lansat o platformă online pentru tineri
Primăria capitalei a lansat site-ul e-tineret.md - o platformă online de pe care tinerii pot să se informeze din prima sursă despre ce oportunități pot avea la Centrele de Tineret din Chișinău și nu doar. Site-ul conține informații utile despre ultimele știri din domeniul tineretului, evenimentele…