Timp de câteva luni, voluntarii „Centrului de Tineret Mobil” vor cutreiera capitala, în căutare de tineri

Timp de câteva luni, voluntarii „Centrului de Tineret Mobil” vor cutreiera capitala, în căutare de tineri
Sursa foto: Primăria municipiului Chișinău

În Chișinău a fost lansat Programul Municipal „Centrul de Tineret Mobil”, ediția a II-a. Pe parcursul următoarelor luni, voluntarii și lucrătorii acestuia vor cutreiera parcurile, scuarurile și cartierele din Chișinău cu trotinetele și microbuzul disponibil, pentru a informa tinerii despre activitatea celor cinci Centre de Tineret.

„În premieră, va fi amplasat un punct de informare chiar pe strada pietonală Eugen Doga, unde tinerii interesaţi sunt aşteptaţi să afle din prima sursă despre proiectele şi programele iniţiate de Centrele de Tineret Chişinău”, precizează Primăria capitalei.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Potrivit municipalității, la prima ediție a Programului „Centrul de Tineret Mobil”, inaugurată în 2023, s-a reușit informarea a peste 20.000 de tineri. În 2024, Primăria Chișinău își propune ca numărul adolescenților care vor beneficia de aceste oportunități să depășească cifra de 30.000.

Scopul Programului constă în a oferi servicii prietenoase tinerilor din capitală și de a-i informa despre oportunitățile de dezvoltare de care pot beneficia, prin intermediul celor cinci Centre de Tineret - acolo unde pot să vină să comunice, să înveţe sau să-şi petreacă frumos timpul liber.