Serviciul Fiscal organizează o nouă licitație. Haine și articole pentru pescuit, printre bunurile scoase la concurs

Serviciul Fiscal organizează o nouă licitație. Haine și articole pentru pescuit, printre bunurile scoase la concurs
Sursa foto: LightFieldStudios de la Getty Images

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) anunță că va scoate la licitație opt loturi cu diferite produse. Concursul va fi organizat pe 6 martie, începând cu ora 11:00.

Potrivit SFS, la concurs pot participa agenții economici înregistrați în R. Moldova, care dispun de rețea comercială, unități de producere sau de depozitare. Agenții interesați pot examina bunurile expuse prin depunerea unei cereri în cancelaria SFS, după acest model. Acestea pot fi depuse până pe 6 martie, ora 09:00.

La cerere trebuie atașate următoarele documente:

  • Documentele de constituire și certificatul de atribuire a codului fiscal;
  • În caz de necesitate, licența care atestă dreptul de a practica un anumit gen de activitate;
  • Ofertă în scris, autentificată prin semnătura conducătorului, plasată într-un plic sigilat, cu indicarea pe plic a cuvântului „CONCURS”. Oferta va conține prețul de comercializare a bunurilor confiscate, comisionul solicitat pentru serviciile de consignație și termenele de achitare la buget a sumelor aferente.

Printre bunurile care sunt scoase la licitație se numără articole vestimentare, cum ar fi bluze, scurte, rochii, încălțăminte, pantaloni ș.a., articole pentru pescuit, parfumuri, dar și produse de curățare. Cel mai ieftin lot este de 7.285 de lei, iar cel mai scump are un preț inițial de 273.940 de lei.

Vedeți aici produsele scoase la licitație:

Serviciul Fiscal de Stat scoate la licitație mai multe produse confiscate. Prețul bunurilor începe de la 13 lei
Serviciul Fiscal de Stat (SFS) scoate la licitație mai multe produse, care au fost confiscate și au ajuns în proprietatea statului. Printre obiectele care vor putea fi comercializate de agenții economici se numără un televizor, microfoane, căști și șurubelnițe. Potrivit SFS, la concurs pot particip…