Salariu de circa 2.000 de euro într-o companie din Hîncești. Care sunt cele mai plătite locuri vacante în țară

Salariu de circa 2.000 de euro într-o companie din Hîncești. Care sunt cele mai plătite locuri vacante în țară
Sursa foto: studioroman

Maistru în construcția drumurilor, mecanic sau inginer cu un salariu de cel puțin 2.000 de euro. Aceste posturi se regăsesc în topul celor mai plătite locuri de muncă vacante în R. Moldova, a anunțat Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Astfel, o companie din orașul Hînceşti are un post vacant pentru funcția de maistru în construcția drumurilor pentru un salariu de 43.200 de lei pe lună. Alte funcții vacante în cadrul companiei sunt: mecanic, inginer în siguranţa circulaţiei, operator la prelucrarea minereurilor şi a rocilor, maşinist la autogreder, tehnician ș.a. pentru un salariu care variază între 22.000 – 42.200 de lei.

La Basarabeasca o companie caută maistru în construcția de căi ferate. Angajatul va fi responsabil de construcţia căilor ferate şi a trecerilor la nivelul acestora pentru un salariu lunar de 30.000 de lei.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Serviciul medical al Ministerul Afacerilor Interne (MAI) din Chișinău are câteva posturi vacante. Este vorba despre medic radiolog și medic imagist, care lunar vor primi 27.450 lei, dar și doi medici de familie pentru o remunerare lunară de 24.500 de lei.

Totodată, o întreprindere din capitală este în căutare de manager în sisteme de management. Candidatul trebuie să cunoască limba engleză și limba rusă și să aibă experiență în domeniu. Compania oferă un salariu de 25.000 de lei. Un alt angajator din Chișinău are patru posturi vacante de betoniști și dulgheri, pentru o remunerare lunară de 25.000 de lei.

Concomitent, Biroul de statistică angajează 59 de operatori de interviuri pentru sondaje sociologice în cadrul secției pentru statistică din Cimișlia. Persoanele angajate vor fi plătite cu 23.000 de lei pe lună.

Iată topul celor 100 de posturi vacante în țară: