Primăria scoate la licitație mai multe spații de închiriat. Prețul inițial ajunge la 600 de mii de lei

Primăria scoate la licitație mai multe spații de închiriat. Prețul inițial ajunge la 600 de mii de lei
Imagine simbol

Primăria municipiului Chișinău scoate la licitație 19 spații de închiriat. Evenimentul va avea loc pe 24 mai 2024, ora 10:00, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43.

La concurs sunt expuse diverse tipuri de încăperi și spații de pe 19 adrese, cu suprafețe cuprinse între 8,4 m² și 266 m², fără drept de privatizare, cu amplasare la etaj, la subsol, la parter, etaj tehnic, Parcul „Valea Morilor”, turnul de parașute, clădire-oficiu etc.

Cuantumul inițial al chiriei anuale pentru încăperile expuse la licitație variază de la 2.035 lei până la 600.000 lei, iar termenul de locațiune este de 5-7 ani.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

La concurs pot participa persoane fizice și juridice din R. Moldova, dar și investitori străini.

Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului - Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte:

  • cererea în forma stabilită;
  • extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);
  • procura (în cazul participării prin reprezentant);
  • copia actului de identitate;
  • documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.