VIDEO/ Cortegiul prezidențial al lui Volodimir Zelenski ar fi nimerit sub bombardamente la Odesa

VIDEO/ Cortegiul prezidențial al lui Volodimir Zelenski ar fi nimerit sub bombardamente la Odesa
Imagine simbol. Sursa foto: Leon Neal / Getty Images

Cortegiul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski ar fi nimerit miercuri sub bombardamente în orașul Odesa, în timpul vizitei oficiale a premierului Greciei. Despre acest lucru informează publicația greacă Prototema.

Potrivit presei din Grecia, cortegiul ucrainean, care se afla la 150 de metri de delegația condusă de Kyriakos Mitsotakis, a fost vizat de un atacat aerian. Totul s-ar fi petrecut la ora locală 11:43.

„Suntem cu toții bine”, a declarat pentru Prototema Stavros Papastavrou, care făcea parte din delegația elenă și a precizat că atacul nu s-a soldat cu victime.

Ulterior, întâlnirea lui Volodimir Zelenski cu Kyriakos Mitsotakis s-ar fi desfășurat în format obișnuit.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Până în momentul publicării acestei știri, biroul președintelui Ucrainei nu a comentat informațiile, însă pe rețele au apărut fragmente din conferința de presă pe care Volodimir Zelenski a susținut-o alături de Mitsotakis, în portul din Odesa.

„Am văzut acest atac astăzi. Vedeți cu cine avem de-a face, nu le pasă unde țintesc. Știu că au fost victime astăzi, nu cunosc încă toate detaliile, dar știu că sunt morți și răniți”, a declarat Zelenski.

Publicațiile grecești au raportat că prim-ministrul elen a sosit la Odesa pentru câteva ore, în codiții maxime de secretizare, înainte de a merge la București pentru a participa la congresul Partidului Popular European.

Anterior, pe canalele de Telegram din Odesa a apărut și un videoclip în care ar fi fost surprins cortegiul lui Zelenski în oraș.

0:00
/