Poliția a găsit corpul neînsuflețit al unei tinere cu semnalmente asemănătoare fetei de 19 ani dispărute la Orhei

Poliția a găsit corpul neînsuflețit al unei tinere cu semnalmente asemănătoare fetei de 19 ani dispărute la Orhei
Sursa: Poliția R. Moldova

ACTUALIZARE 13:43. Poliția anunță că a găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani dispărută la Orhei.

„În timpul acțiunilor masive întreprinse de polițiști și societatea civilă, cu regret, acum oamenii legii au găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani dispărută la Orhei. Corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, cu deplasare pe drum de țară. Cu detalii vom reveni”, anunță Poliția.

ȘTIREA INIȚIALĂ 10:20. Poliția a reluat sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, căutările fetei de 19 ani, care a dispărut fără urmă pe 12 aprilie la Orhei. Oamenii legii îndeamnă cetățenii să se implice și să ajute la căutări.

„Poliția se va mobiliza masiv dimineață la ora 10:00, în adiacentul Primăriei din localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești. Fiecare dintre voi ne poate fi de mare ajutor. Mizăm pe suportul dumneavoastră”, au anunțat oamenii legii în seara zilei de 19 aprilie.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Totodată, Poliția face apel către cetățeni, în special femei, să sesizeze de urgență organele de drept dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu șoferul mașinii în care a urcat fata dispărută de la Orhei.

„În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. În timp, bărbatul s-a schimbat  fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade. Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata”, anunță Poliția.

Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, contactați Poliția la numărul 060033442. Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.

0:00
/
Sursa: Poliția R. Moldova