Ploaia nu-i sperie pe producătorii autohtoni! Chișinăuienii sunt așteptați la târguri și iarmaroace

Ploaia nu-i sperie pe producătorii autohtoni! Chișinăuienii sunt așteptați la târguri și iarmaroace
Sursa foto: Alex Block / Unsplash

Chiar dacă afară plouă, locuitorii și oaspeții capitalei au ocazia să procure fructe de sezon, dar și alte bunătăți, direct de la producători. În mod tradițional, în acest weekend și nu doar, în Chișinău se desfășoară iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone.

În continuare, vă prezentăm lista adreselor unde găsiți astăzi și mâine produse eco, obiecte artizanale și multe alte lucruri interesante:

Sectorul Botanica

  • în scuarul Serghei Lazo, strada Sarmizegetusa, 1 și în Parcul „Valea Trandafirilor”, în perioada 8-9 iunie - Târg al micilor antreprenori, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”;
  • pe bulevardul Dacia, 26, în perioada 8-9 iunie - Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”;

Sectorul Buiucani

  • pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 8 iunie - Târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali;

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

  • pe bulevardul  Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (cinematograf „Patria LOTEANU”), în perioada 8-9 iunie  - Târg „Yard Sale”, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”;
  • în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, în perioada 8-9 iunie - Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, organizat în colaborare cu Pretura de sector.

Sectorul Centru

  • pe adresele șoseaua Hâncești, 86, strada Sprâncenoaia, 1A, strada Grenoble, 157, strada V. Dokuceaev,  3/2, strada Ismail, 94, colț cu bulevardul D. Cantemir și în Parcul „Valea Morilor”, în zona scărilor de granit - Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume, până pe 27 iunie curent.

Sectorul Râșcani

  • pe bulevardul Moscova, 21, vizavi de strdaa Matei Basarab, 6, și pe strada Andrei Doga, 35 - Târg cu produse autohtone, până pe 28 iunie curent.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.