Participanții la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl pot depune dosarele pentru a primi o locuință

Participanții la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl pot depune dosarele pentru a primi o locuință
Imagine - simbol. Sursa: Getty Images

Comisia de transmitere a locuințelor din blocul locativ situat în municipiul Chișinău, strada Alba Iulia nr. 91/3, anunță începerea procesului de recepționare a documentelor pentru acordarea locuințelor destinate participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl.

Astfel, în perioada 10 iunie – 24 iulie 2024, solicitanții vor depune personal sau prin intermediul reprezentantului legal, setul de acte la secretariatul Comisiei, sediul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, municipiul Chișinău, str. Vasile Alecsandri nr. 1, etajul 1.

Pentru facilitarea completării dosarului, mai jos sunt disponibile pentru descărcare, următoarele documente:

În cazul dosarelor incomplete, se stabilește un termen de 10 zile pentru completarea cu documentul/-ele lipsă.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Locuințele se transmit în proprietate privată participanților la lichidarea consecințelor avariei de la CAE Cernobîl sau, după caz, familiilor acestora, la solicitare, indiferent de localitatea unde își au reședința sau domiciliul. Condițiile privind acordarea locuinței găsiți aici.

Pentru informații suplimentare, puteți apela la numerele de telefon: 022-804-456 sau 022-804-448.

Guvernul va acorda gratuit 80 de locuințe participanților la lichidarea avariei de la Cernobîl. Acestea au fost construite din bani publici.

Astăzi se împlinesc 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Mesajul președintei Maia Sandu
Astăzi se împlinesc 38 de ani de la accidentul de la centrala nucleară de la Cernobîl, cel mai grav incident din istoria nucleară civilă. De Ziua internațională de comemorare a victimelor catastrofei, președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința față de moldovenii care au participat la lichidare…