Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului are un nou director. Cine a câștigat concursul

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului are un nou director. Cine a câștigat concursul
Sursa foto: Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării

Vadim Codreanu a câștigat concursului pentru funcția de director al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA). Acesta este absolvent al Academiei de Studii Economice, a urmat un program de studii la Universitatea Central Europeană din Viena, Austria, cu specializare în Management Executiv Global, pe care urmează să-l finalizeze în vara acestui an.

Vadim Codreanu este expert în gestionarea și dezvoltarea afacerilor, cu o experiență vastă în sectorul public și privat. În ultimii doi ani, a ocupat poziția de Director de Proiecte la Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii. Pe lângă aceasta, a furnizat servicii de consultanță ca expert în inovații pentru proiectul Tehnologiile Viitorului.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

De-a lungul carierei sale, a fost expert senior în proiecte finanțate de Uniunea Europeană și alte organizații internaționale, inclusiv Delegația Uniunii Europene în R. Moldova. Printre realizările sale se numără elaborarea conceptului unui parc științific și de inovații în agricultură în R. Moldova.

Totodată, Vadim Codreanu a fost trainer al Asociației Camerelor Europene de Comerț și Industrie sprijinind 32 de companii moldovenești în accesarea piețelor Uniunii Europene.

Concursul pentru ocuparea funcției vacante de director al ODA s-a desfășurat în perioada 27 februarie - 1 aprilie anul curent.

Se caută director la ODA. Potențialii candidați pot depune dosarele până pe 13 martie
Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării (MDED) a anunțat astăzi startul concursului pentru funcția de director a Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA). Termenul limită de depunere a dosarului de participare la concurs este 13 martie inclusiv, ora 16:00. Principalele res…