Oportunitate pentru tinerii din centrul țării. 10 idei de afaceri vor beneficia de zeci de mii de euro

Oportunitate pentru tinerii din centrul țării. 10 idei de afaceri vor beneficia de zeci de mii de euro
Imagine simbol. Sursa foto: timpul.md

Tinerii din centrul țării pot accesa granturi pentru dezvoltarea afacerilor mici, valoarea lor totală constituind până la 50.000 de euro. Sunt eligibili șomerii cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, care locuiesc în Anenii Noi sau Criuleni și nu-și pot pune în practică ideile de afacere din cauza lipsei finanțării.

Potrivit reprezentanților Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri Varnița-Criuleni, grupul țintă este format din femei, șomeri de lungă durată, cu studii medii sau din familii cu mai mulți membri, precum și pe tinerii care nu fac parte din populația ocupată și care nu urmează un nivel de educație și un curs de formare profesională (tinerii NEET).

Cele zece idei de afaceri vor beneficia de suport sub formă de echipamente și/sau materiale, fără plăți în numerar, după cum urmează:

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

  • 2 donații în valoare de până la 3.000 de euro;
  • 6 donații în valoare de până la 5.000 de euro;
  • 2 donații în valoare de până la 7.000 de euro.

Persoanele care doresc să aplice la proiect se pot înregistra AICI. Formularul de aplicare și declarația pe propria răspundere urmează a fi expediat la adresa electronică [email protected]. Pentru mai multe detalii, apelați numărul 069 958 428, persoana de contact - Svetlana Budiștean.

Proiectul „Fondul pentru Tineri Varnița-Criuleni” este implementat de Organizația Germană Help - Hilfe zur Selbsthilfe eV, DEMOS, HOMECARE, ProCoRe în parteneriat cu AO AT Șansa și AO „Izbiște - sat natal” în cadrul programului „Abilitarea tinerilor antreprenori din R. Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană prin Delegația Uniunii Europene în R. Moldova.