Operațiunea „Seat Belt”: Câți șoferi au fost amendați pentru necuplarea centurii de siguranță

Operațiunea „Seat Belt”: Câți șoferi au fost amendați pentru necuplarea centurii de siguranță
Sursa foto: Telegram/Poliția R. Moldova

Oamenii legii anunță că peste 600 de șoferi au fost amendați pentru necuplarea centurii de siguranță sau pentru că transportau copiii fără mecanismul de transportare adaptat special pentru minori.

„601 conducători auto nu aveau cuplată centura de siguranță, iar 61 transportau copiii fără mecanismul de transportare adaptat special pentru minori”, a notat poliția, la finalul campaniei „Seat Belt”.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Operațiunea „Seat Belt” este o campanie coordonată la nivel european de către polițiștii din fiecare țară membră a ROADPOL. Aceasta s-a desfășurat timp de o săptămână și a avut ca scop creșterea gradului de conștientizare a importanței purtării centurii de siguranță și a utilizării scaunelor auto pentru copii.

În primele trei zile ale campaniei, poliția a depistat 300 de șoferi care circulau fără centură de siguranță.

Operațiunea „Seat Belt”: În trei zile, poliția a depistat 300 de șoferi care circulau fără centură de siguranță
Timp de trei zile, oamenii legii au depistat peste 300 de conducători auto care circulau fără a avea cuplată centura de siguranță sau transportau copilul în lipsa unui sistem de reținere special pentru minori, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP). Operațiunea „Seat Belt” este o campanie e…