Operațiunea „Motociclistul”: Polițiștii din Orhei au depistat opt conducători care au încălcat legea

Operațiunea „Motociclistul”: Polițiștii din Orhei au depistat opt conducători care au încălcat legea
Imagine simbol. Sursa foto: Poliția R. Moldova

În ultimele cinci zile, Poliția a depistat mai mulți conducători de motociclete, motorete, motocultoare și vehicule de teren din raionul Orhei, care au încălcat legea și normele rutiere. Printre aceștia se numără și doi bărbați în vârstă de 25 și 69 de ani, care conduceau motocultoare în satul Susleni și aveau concentrații de alcool în aerul expirat de 0,66 și, respectiv, 1,46 mg/l.

De asemenea, au fost depistați cinci motocicliști fără permis de conducere. Trei dintre ei nu aveau plăcuțe de înmatriculare la motociclete, iar unul prezenta o concentrație de alcool de 0,76 mg/l în aerul expirat.

În aceeași perioadă a fost identificat și un bărbat în vârstă de 39 de ani, care conducea un ATV fără permis, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aerul expirat.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Potrivit polițiștilor, toate vehiculele au fost ridicate și duse la parcarea specială.

Amintim că, luni, 8 aprilie, Poliția R. Moldova a lansat operațiunea specială „Motociclistul”, care îi vizează pe conducătorii de motociclete și motorete.

Astfel, până pe 31 octombrie curent, oamenii legii vor efectua verificări în trafic, vor verifica starea tehnică a motocicletelor și vor documenta încălcările motocicliștilor.

0:00
/
Sursa video: Poliția R. Moldova / Telegram