Oamenii legii au reținut doi presupuși complici în cazul omorului din capitală. Unul dintre aceștia ar fi englez

Oamenii legii au reținut doi presupuși complici în cazul omorului din capitală. Unul dintre aceștia ar fi englez
Captură de ecran. Sursa: Primul în Moldova / Telegra

Două persoane, suspectate de complicitate în cazul omorului săvârșit ieri în sectorul Rîșcani al capitalei, se află în custodia oamenilor legii. Informația a fost confirmată pentru ziar.md de către șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco.

„Avem doi suspecți, complici în cazul crimei, care la moment se află în custodia Poliției”, a declarat Diana Fetco.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru PulsMedia că unul dintre cei doi reținuți ar fi un cetățean englez, care anterior ar fi fost în aceeași celulă din Penitenciarul Nr.13 cu victima, după ce aceasta a fost reținută pe teritoriul R. Moldova de către ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI).

„Există versiunea că cei doi suspecți reținuți s-ar fi aflat la masă cu cetățeanul turc în momentul în carte a fost împușcat de killer. Sursele noastre mai menționează că în perioada când se afla în detenție la P-13, Izzet Eren era escortat la ședințele de judecată de către mascații de la BPDS „Fulger”, deoarece i-ar fi fost frică că va fi lichidat. De menționat că în același mod anterior a fost ucis și fratele victimei”, precizează PulsMedia.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Anterior, aceeași sursă a scris că polițiștii ar fi reținut un suspect. Ar fi fost vorba despre un alt cetățean turc, pe nume Strumsten Stein. Acesta ar fi fost plasat pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Amintim că, în dimineața zilei de 10 iulie, un cetățean străin a fost împușcat în timp ce se afla la terasa unui local de pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al capitalei. Atacatorul avea cagulă pe cap, cască, era îmbrăcat într-o cămașă albă, pantaloni de culoare bej și se deplasa cu o bicicletă.

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, a declarat pentru Radio Moldova că una dintre versiunile examinate de polițiști este omorul la comandă, executat de un killer bine pregătit.

Potrivit portalului Puls Media, bărbatul ucis este Izzet Eren, liderul principal al bandei Tottenham Turks, care urma să fie extrădat autorităților de la Londra. Hotărârile publicate pe site-urile instanțelor naționale de judecată confirmă informația că victima despre care a anunțat Poliția este Izzet Eren.

Procuratura Generală a anunțat ieri că organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Rîșcani a pornit urmărirea penală conform elementelor infracțiunii de omor comis cu deosebită cruzime.

Poliția ar fi reținut un suspect în cazul omorul din sectorul Rîșcani
Oamenii legii ar fi reținut un suspect în cazul omorului cetățeanului turc, în vârstă de 41 de ani, la o terasă din sectorul Rîșcani al capitalei, scrie pulsmedia. Potrivit sursei, ar fi vorba despre un cetățean turc în vârstă de 45 de ani, Strumsten Stein, care a fost plasat pentru
Oamenii legii au pornit urmărirea penală în cazul omorului din capitală. Precizările Procuraturii Generale
Procuratura Generală (PG) a venit cu noi detalii în privința crimei săvârșite astăzi în sectorul Rîșcani al capitalei. Responsabilii de la PG anunță că organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Rîșcani a pornit urmărirea penală conform elementelor infracțiunii de omor comis cu deosebi…
Crima din sectorul Rîșcani: Vecinii străinului împușcat spun că acesta era „foarte adecvat” și „un om liniștit”
Vecinii bărbatului împușcat în sectorul Rîșcani al capitalei susțin că sunt șocați de cele întâmplate. Unul dintre aceștia a declarat pentru jurnaliști că victima era foarte adecvată și liniștită. „E un vecin de-al nostru. Îl vedeam rar, dar îl vedeam. Ieșea cu câinele la plimbare. Mai mult nu mă c…
Noi detalii în cazul crimei din capitală. Cine este bărbatul împușcat în sectorul Rîșcani
Poliția anunță că bărbatul împușcat miercuri dimineața pe strada Kiev din capitală este cetățean al Turciei, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost anunțat în căutare pe canalele Interpol de către autoritățile din Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comi…