UPDATE/ O nouă alertă cu bombă falsă la un liceu din Chișinău. Ce riscă apelantul

UPDATE/ O nouă alertă cu bombă falsă la un liceu din Chișinău. Ce riscă apelantul
Sursa foto: chirtoca.md

ACTUALIZARE (10:35) În urma verificării clădirii de către specialiștii din cadrul serviciului „Bombteh” obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, iar ofițerii de investigare întreprind toate măsurile pentru a identifica persoana. Circumstanțele se stabilesc.

Conform legislației, persoana care a făcut apelul riscă o amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

ȘTIRE INIȚIALĂ (10:25) O nouă alertă cu bombă la un liceu din capitală. Este vorba despre instituția de învățământ din sectorul Rîșcani, „Natalia Gheorghiu”.

Potrivit ofițerei de presă Natalia Stati, poliția a fost sesizată în jurul orei 08:50. Elevii și profesorii au fost evacuați din școală, după ce o persoană necunoscută a anunțat că instituția este minată.

Circumstanțele se stabilesc.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM


Recent, în trei instituții de învățământ din municipiul Chișinău a fost anunțată alertă falsă cu bombă.

UPDATE/ Alertele cu bombă la trei școli din Chișinău s-au dovedit a fi false
ACTUALIZARE (11:57) Oamenii legii anunță că alertele s-au dovedit a fi false. ȘTIRE INIȚIALĂ (11:44) În trei instituții de învățământ din municipiul Chișinău a fost anunțată alertă cu bombă. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco, alertele au fost an…