O adolescentă din Chișinău a făcut furori la „Românii au talent”, interpretând o piesă din „Notre-Dame de Paris”

O adolescentă din Chișinău a făcut furori la „Românii au talent”, interpretând o piesă din „Notre-Dame de Paris”
Sursa foto: protv.ro

O adolescentă din Chișinău i-a dat pe spate pe jurații de la concursul „Românii au Talent”, reușind să obțină patru de „Da”. Mia Rusu, în vârstă de 12 ani, a interpretat o piesă în limba franceză, din musicalul „Notre-Dame de Paris”. Mai exact, este vorba de „Le Temps des cathédrales”, de Riccardo Cocciante.

Andra a apreciat curajul conaționalei noastre, precizând că Mia a ales o melodie grea, cu foarte multe schimbări de tonalitate, dar a reușit să atingă toate notele.

„Mi se pare că ești genul de copil care zâmbește, dă din cap, acceptă tot ce i se spune, dar de fapt știe exact ce vrea. Cred că ești făcută pentru muzică! Ai în față un drum lung, dar o să reușești să își îndeplinești tot ce ți-ai pus în minte”, a spus juratul Dragoș Bucur.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Potrivit Pro TV, Mia a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de cinci ani, când a început să cânte melodiile din filmele și desenele animate pe care le privea. Observând acest talent, mama fetei a decis să o înscrie la școala de muzică. De atunci, Mia a continuat să cânte.

Părinții - tatăl jurnalist și mama contabilă la un salon de frumusețe, au susținut-o pe fiica lor în această călătorie. Mia a participat la toate concertele și festivalurile la care a avut ocazia, dorind să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanța.

De menționat că, pasiunile Miei nu se opresc la muzică. În timpul liber, fata învață să creeze animații pe calculator și studiază programarea. Cu toate acestea, visul ei cel mare este să devină cântăreață de operă.