Noi filmări în capitală pentru „Transit Time”. Ce străzi să ocolești

Noi filmări în capitală pentru „Transit Time”. Ce străzi să ocolești
Sursa foto: TRM

Primăria Municipiului Chișinău anunță că pe 20 mai curent, în intervalul orelor 10:00 –16:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe un tronson din strada Mihail Sadoveanu, între strada Igor Vieru și strada Profesor Ion Dumeniuc, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

De asemenea, pe 21 mai, curent va fi sistat traficul rutier pe un tronson din strada Otovasca, 19-25/1 și pe strada Negreșteni, între strada Otovasca –Uzinelor.

Potrivit Primăriei, activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.

Urmăriți-ne pe canalul nostru de Telegram

Filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din R. Moldova și reprezintă prima aplicare a schemelor de atragere a investițiilor în domeniul audiovizual în țara noastră.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.