Militarii moldoveni vor efectua salturi cu parașuta. Unde va avea loc exercițiul

Militarii moldoveni vor efectua salturi cu parașuta. Unde va avea loc exercițiul
Imagine - simbol. Sursa: Batalionul 22 de Menținere a Păcii/Facebook

Militarii Armatei Naționale vor executa, în perioada 18-21 iunie, salturi de instrucție cu parașuta din aeronava AN-2, la Centrul de instruire militară al Brigăzii Infanterie Motorizată „Moldova” din Bălți. Potrivit Ministerului Apărării, instruirea se desfășoară în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent.

„Salturile vor avea loc în contextul cursului de calificare pentru executarea parașutărilor cu cord, organizat de Batalionul cu destinație specială „Fulger’’”, anunță Ministerul Apărării.

Instruirea se desfășoară în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent, susțin reprezentanții Ministerului Apărării.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Din 17 iunie și până pe 28 iunie, în R. Moldova se desfășoară și exercițiul multinațional „Scutul Păcii 2024”. Ministerul Apărării atenționează că în perioada menționată, pe drumurile din țară se va deplasa tehnica militară și îndemnă cetățenii să-și păstreze calmul și să se informeze doar din surse oficiale.

Tehnică militară pe drumurile din țară. Militarii Armatei Naționale participă la exercițiul „Scutul Păcii 2024”
Militarii Armatei Naționale participă, în perioada 17-28 iunie, la exercițiul multinațional „Scutul Păcii 2024”. În cadrul exercițiului, militarii moldoveni vor fi verificați la îndeplinirea acțiunilor specifice misiunilor internaționale de menținere a păcii. Ministerul Apărării atenționează că în p…