La Cimișlia se construiește o hală industrială pentru antreprenorii din regiune

La Cimișlia se construiește o hală industrială pentru antreprenorii din regiune
Sursa foto: Consiliul Raional Cimişlia

La Cimișlia au început lucrările de construcție a halei industriale pentru antreprenorii din regiune, anunță Consiliul Raional. În următoarele șase luni, locul va deveni un spațiu de aproape 1.200 de metri pătrați, conectat la toate serviciile: apă, canalizare, gaz, electricitate.

Potrivit Consiliului Raional Cimișlia, printre principalii beneficiari ai acestui proiect se numără rezidenții Incubatorului de Afaceri Cimișlia, companiile nou înființate din regiune și șase potențiali rezidenți ai halei de producție, care deja se interesează de condițiile de închiriere a spațiilor.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

De asemenea, aproximativ 50 de mici antreprenori vor beneficia de acces la utilajele moderne și infrastructura oferite de noua hală de producere.

Valoarea proiectului de antrepriză constituie peste 13,4 milioane de lei, notează Agenția de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud). 90% din suma totală vor fi alocate de Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), iar celelalte 10% vor fi acoperite de Consiliul Raional.

Sursa foto: Consiliul Raional Cimişlia