„Îți mulțumesc pentru 26 de ani de fericire absolută”. Mesajul Iuliei pentru Alexei Navalnîi

„Îți mulțumesc pentru 26 de ani de fericire absolută”. Mesajul Iuliei pentru Alexei Navalnîi
Sursa foto: Meduza

Iulia Navalnaia și-a luat rămas bun de la soțul ei, Alexei Navalnîi, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Aceasta nu a fost prezentă la înmormântarea principalului opozant al lui Vladimir Putin.

„Îți mulțumesc pentru 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și în ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru că m-ai susținut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar și din închisoare, pentru că te-ai gândit mereu la mine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să te fac acolo sus să te bucuri pentru mine și să fii mândră de mine. Nu știu dacă voi reuși sau nu, dar voi încerca.

Ne vom întâlni cu siguranță într-o zi. Am atât de multe povești nespuse pentru tine și am atât de multe cântece salvate pentru tine pe telefon, cântece stupide și amuzante, în general, ca să fiu sinceră, cântece teribile, dar sunt despre noi, și am vrut atât de mult să te las să le asculți. Și am vrut atât de mult să te văd cum le asculți, cum râzi și apoi cum mă îmbrățișezi.

Te iubesc pentru totdeauna. Odihnește-te în pace”, a scris Navalnaia într-un mesaj postat X (fost Twitter).

0:00
/
Sursa video: x/ @yulia_navalnaya

Alexei Navalnîi a fost înmormântat vineri, 1 martie, la Moscova, la două săptămâni după ce a murit într-o închisoare din Siberia, iar oamenii au venit în număr foarte mare să-și ia rămas bun de la opozantul rus. Mulțimea a aplaudat, a scandat în repetate rânduri numele lui Navalnîi și mesaje precum „Rusia va fi liberă!” sau „Nu războiului!”.