Interpreta Gloria Gorceag a devenit victima unui grav accident: „Mi s-a spus că șoferul încerca să facă drifturi”

Interpreta Gloria Gorceag a devenit victima unui grav accident: „Mi s-a spus că șoferul încerca să facă drifturi”
Colaj ziar.md. Sursa foto: Gloria Gorgeag / Facebook

Interpreta și prezentatoarea Gloria Gorceag a devenit victima unui grav accident rutier. Impactul s-a produs în seara zilei de vineri, 15 martie, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă și Podul Înalt, din sectorul Ciocana al Capitalei. Cântăreața susține că în mașina ei s-a proiectat un automobil de marca Mercedes, care „încerca să facă drifturi”. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției (IGP), Natalia Stati, a declarat pentru ziar.md că la volanul celuilalt autoturism se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, care avea și o pasageră de 19 ani.  

„În jurul orei 22:40, în timp ce eram la volan, o altă mașină a intrat în mine. Am fost conştientă până la momentul impactului, în timpul lui şi după. Înțelegeam perfect ce tocmai mi s-a întâmplat, iar creierul meu şi corpul au reacționat după reflexe. Am decuplat centura, am deschis portiera şi am încercat să merg, dar n-am putut. Îmi amintesc cum au oprit alte mașini și mi s-a acordat primul ajutor”, a scris Gloria Gorceag pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Nataliei Stati, în urma impactului, ambele automobile au fost deteriorate, iar cei doi șoferi și pasagera în vârstă de 19 ani din Mercedes au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

„Nu pot să redau de câte ori am mulțumit cerului că eram singură în mașină. Un Suzuki Swift pe care l-am condus cu atâta drag, e facut zob. În ambulanță, apoi la urgență, am auzit fraze precum că am avut mare noroc. Înțeleg foarte bine că e o minune că în acest moment scriu acest text”, a menționat cântăreața.

Ulterior, Gloria Gorceag ar fi aflat că şoferul care conducea automobilul Mercedes, „cu motorul 3.2”, încerca să facă drifturi pe strada Vadul Lui Vodă, mergând la deal. Deși a avut nevoie de suturi, nu va putea să meargă cel puțin zece zile şi va rămâne cu cicatrici, interpreta spune că este recunoscătoare că a rămas în viață.

„Sunt infinit recunoscătoare lui Dumnezeu că copiii mei au mamă. [...] Mulțumesc oamenilor din stradă și fetei care m-a ținut de mână până a venit urgența, am întrebat-o cum o cheamă, mi-a zis „Marina”. Marina, îți mulțumesc enorm”, a conchis prezentatoarea.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe caz, întru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.