Incendiu la un liceu din capitală. Detalii de la pompieri

Incendiu la un liceu din capitală. Detalii de la pompieri
Sursa: IGSU

ACTUALIZARE (14:00) Incendiul de la liceul „Liviu Deleanu” din capitală a fost localizat la ora 13:40, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„Pentru lichidarea arderii sunt antrenate 10 echipe de intervenție cu un efectiv de 60 de angajați din cadrul IGSU. (...) Victime nu au fost raportate, iar din interiorul clădirii liceului au fost evacuați circa 1.900 de copii”, anunță IGSU.

ȘTIREA INIȚIALĂ (13:00) Demisolul liceului „Liviu Deleanu” din capitală a fost cuprins de flăcări în după amiaza zilei de 5 aprilie 2024. Elevii și profesorii au fost evacuați din clădire. Victime nu au fost raportate.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:37, iar potrivit informațiilor arderea s-a produs în interiorul liceului „Liviu Deleanu” de pe strada Liviu Deleanu 5/4 din municipiul Chișinău. Pentru lichidarea arderii la fața locului au fost îndreptate 5 echipe de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins demisolul instituției de învățământ. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate”, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Cauza, circumstanțele și pagube materiale urmează a fi stabilite ulterior.

0:00
/
Sursa: Кишинёв в теме
0:00
/
Sursa: Кишинёв в теме