Incendiu într-un apartament din sectorul Râșcani al capitalei. Detalii de la pompieri

Incendiu într-un apartament din sectorul Râșcani al capitalei. Detalii de la pompieri
Foto: ziar.md

Pompierii au intervenit vineri la lichidarea unui incendiu, izbucnit la etajul 1 al unui bloc din din sectorul Râșcani al capitalei. Arderea a fost localizată la ora 13:10. Victime nu au fost înregistrate. Cauza izbucnirii incendiului și pagubele estimate urmează să fie stabilite de specialiști, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În după amiaza zilei de 28 iunie, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au afectat un apartament într-un bloc de locuit de pe strada Miron Costin 17/3 din municipiul Chișinău. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:40.

Potrivit primelor informații, fum dens a fost observat de la geamul unui apartament de la etajul 1 al unui bloc de locuit cu 5 nivele. La fața locului au fost îndreptate cinci echipe de pompieri, pentru a gestiona și a stinge focul în cel mai scurt timp posibil.

„Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul locuinței. La moment, nu s-au înregistrat victime, iar angajații IGSU efectuează lucrări de evacuare a persoanelor din apartamentele vecine și de la etajele superioare. Arderea a fost localizată la ora 13:10. Forțele și mijloace de intervenție ale IGSU continuă să intervină la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului”, anunță IGSU.

Cauza izbucnirii incendiului și pagubele estimate urmează să fie stabilite ulterior de specialiști.