ACTUALIZARE/ Adolescentul dispărut din Drochia a revenit pentru puțin timp acasă, după care a plecat din nou

ACTUALIZARE/ Adolescentul dispărut din Drochia a revenit pentru puțin timp acasă, după care a plecat din nou
Sursa foto: Viktoria Spinei / Facebook

ACTUALIZARE (3 iulie, 10:36) Mama adolescentului dispărut din Drochia a anunțat că băiatul a trecut cu puțin timp în urmă pe acasă. Potrivit femeii, Daniel a intrat în casă, a luat pașaportul și câteva cutii cu pastile, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

„Astăzi, 3 iulie, în jurul orei 09:30, fiul meu a venit acasă, a luat pașaportul și câteva cutii de pastile și a ieșit. Am sunat rapid la Poliție pentru a-l reține, însă până când acestea sunt unicele noutăți”, a scris mama băiatului pe contul său de Facebook.

ȘTIREA INIȚIALĂ (3 iulie, 09:38) Un adolescent din orașul Drochia este căutat cu disperare de cei dragi. Potrivit echipei voluntare de căutarea a oamenilor dispăruți „COD”, Daniel Spinei, în vârstă de 16 ani, a fost văzut ultima dată luni, 1 iulie. În prezent, despre locația minorului nu se cunoaște nimic.

Semnalmente: Înălțimea - 1,65 cm, corpolență slabă, păr întunecat și ochi căprui. În ziua dispariției, minorul ar fi fost îmbrăcat într-un hanorac de culoare albastră.

Persoanele care dețin informații despre Daniel sunt rugate să apeleze la Serviciul Unic 112 sau la numărul de telefon 079 61 63 81.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Sursa foto: Echipa voluntară de căutare a oamenilor dispăruți „COD” / Facebook